امتیاز:
( 0 Rating )

اخذ اقامت پرتغال از طریق خرید ملک

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

در حال حاضر برخی از کشورهای اروپایی از طریق قانون خرید ملک که در واقع نوعی سرمایه گذاری در اروپا محسوب می شود اقدام به اعطای اقامت به اتباع سایر کشورها نموده اند که از جمله این کشورها می توان به پرتغال اشاره کرد.

با توجه به پیشرفت کشور پرتغال نسبت به سایر کشورهای اروپایی و همچنین برخورداری از آب و هوای معتدل این کشور همواره مورد توجه علاقه مندان به اخذ اقامت اروپا بوده است.

 

 

 

 

شرایط اخذ اقامت پرتغال از طریق خرید ملک :

 

 

- سرمایه گذاری به ارزش 500 هزار یورو به بالا در بخش املاک
- سرمایه گذاری و خرید ملک کلنگی به ارزش 350 هزار یورو به بالا ( در صورتی که سن ملک بیش از 30 سال باشد )

 

پروسه اخذ اقامت پرتغال 6 ماه به طول می انجامد و ضمن اعطای اقامت به متقاضی به اعظای خانواده وی ( همسر و فرزندان زیر 21 سال ) نیز تعلق می گیرد. با توجه به قرار داشتن کشور پرتغال در مجموعه کشورهای حوزه شنگن اقامت این کشور در واقع اقامت اروپا محسوب می شود و متقاضی می تواند با اخذ این اقامت آزادانه به سایر کشورهای شنگن سفر نماید.
* از این اقامت به عنوان گلدن ویزا نیز یاد می شود که در واقع ویزای اقامتی محسوب می شود و پس از گذشت 5 سال قابل تبدیل به اقامت دائم و پاسپورت خواهد بود.

 

 

 

 برای بازدید از ملک های کشور پرتغال به سایت زیر مراجعه فرمایید

http://www.eusecondhome.com/

 

**جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما با شماره 02186084214 _ 02186087195 ازساعت 9 الی 18 در تماس باشید. **