امتیاز:
( 2 Ratings )

ویزا و اقامت در کره

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال
 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزا کره جنوبی

اصل پاسپورت
دو قطعه عکس ۶ در ۴
پرینت حساب بانکی بالای ۱۵ میلیون ( ۳ ماه اخیر)
کپی کارت ملی و کپی شناسنامه
گواهی اشتغال به کاریا جواز کسب با ترجمه رسمی
ارائه رزرو هتل اجباری می باشد
چک ضمانت بازگشت ۱۰ میلیون تومانی

 
شرایط اخذ ویزا

ویزا توریستی کره جنوبی ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۳۰ روز می توانید در کشور کره جنوبی اقامت کنید. ویزا فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی کره جنوبی ۲۰ روز کاری زمان لازم دارد. هر چقدر میزان موجودی حساب بانکی شما بیشتر باشد ، احتمال صدور ویزا کره جنوبی از طرف سفارت بیشتر است.

پلیس کشور کره قبل از ورود به کشور در فرودگاه سئول رزرو هتل مسافر را با هتل چک می کند. در صورت عدم رزرو هتل در یکی از شهرهای کشور کره جنوبی احتمال دیپورت شدن مسافر بسیار زیاد است. پس توصیه می شود حتما برای مدت اقامت خود در این کشور یا همزمان با اخذ ویزا کره جنوبی و یا بعد از آن (قبل از ورود به فرودگاه سئول) هتلی رزرو کنید.

 

 

انواع ویزای کره جنوبی

ویزای توریستی کره جنوبی
ویزای تحصیلی کره جنوبی
 ویزای کار کره جنوبی
ویزای سرمایه گذاری کره جنوبی

 

  •  ویزای توریستی کره جنوبی

ویزای توریستی کره جنوبی یک ماه اعتبار دارد و در این مدت 30 روز میتوانید در کشور کره جنوبی اقامت کنید. ویزا فقط به صورت عادی اخذ میشود. اخذ ویزای عادی کره جنوبی 20 روز زمان لازم دارد.

تورهای مسافرتی فقط ویزای توریستی کره جنوبی یعنی ویزا نوع B-2 اخذ می کنند.

 

  •  ویزای تحصیلی کره جنوبی

کره جنوبی هر ساله دانشجویان زیادی از سراسر دنیا میپذیرد.برای این کار باید ویزای تحصیلی کره جنوبی دریافت کرد. دانشگاه های این کشور با داشتن رتبه بسیار بالا و در خور توجه در میان دانشگاه های برتر دنیا یک مکان مناسب برای اشتغال به تحصیل و همزمان کار و زندگی است.

 

  • ویزای کار در کره جنوبی

تمامی علاقمندان كار در كره جنوبي بايد بوسیله ی مؤسسات و شركتهاي محلي به وزارت كار كره جنوبي معرفي شوند. چنانچه درخواست ارائه شده تأئيد شد، وزارت كار دیدگاه خود را به نزديك ترين سفارت يا كنسولگري ارائه ميدهد. كنسولگري نيز بر طبق قوانین در رابطه با صدور ويزاي كار متقاضي اقدام مي نمايد. در این شرايطي علاقمند بايد مجموعه مدارك زير را ارائه دهد:

• داشتن پاسپورت امضا شده بوسیله متقاضي الزامي است. حداقل اعتبار گذرنامه براي سفر به اين كشور شش ماه مي باشد.
• تكميل و ارائه فرم تقاضاي ويزاي تجاري به نزديكترين سفارت يا كنسولگري اين كشور
• متقاضي بايد معرفي نامه اي از شركت يا مؤسسه محل كار خود دریافت و به بخش ويزاي كنسولگري يا سفارت کره جنوبي ارائه نمايد.
• ارائه بليط بازگشت به مبدا الزامی است.
• متقاضي بايد مستندات قانوني در رابطه با محل اقامت شخص در كره جنوبي ارائه نمايد.
• ارائه مدرك عدم سوء سابقه در كشور محل سكونت الزامي است.
• متقاضي بايد مدارك مرتبط با سلامت خود و همراهان را ارائه نمايد.( مأمورين در خصوص واكسيناسيون مسافران حساسيت ويژه دارند).
™ويزا توسط كنسولگري اين كشور صادر مي گردد.
™صدور ويزا بعد از دريافت هزينه هاي قانوني آن انجام ميشود. حق الزحمه صدور ويزا بسته به تعداد اشخاص و زمان متفاوت مي باشد.پ

 

  • ویزای سرمایه گذاری در کره جنوبی

کره جنوبی یکی ازکشورهایی می باشد که به اتباع خارجی ویزای سرمایه گذاری میدهد. افرادی که قصد سرمایه گذاری دارند میتوانند با 350 میلیون تومان معادل 100 هزار دلار این ویزا را دریافت کنند.
 

 

 

موسسه حقوقی و بین المللی سام نماینده هلدینگ اینوید

بزرگترین مرکز ارائه دهنده خدمات مشاوره حقوقی در ایران

 

**جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما با شماره  86087195 - 86087214 ازساعت 9 الی 18 در تماس باشید. **

Tags: