امتیاز:
( 3 Ratings )

ویزا و اقامت در کرواسی

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

 

مدارک لازم جهت اخذ ويزا کراواسی

• اصل گذرنامه امضاء شده با 6 ماه اعتبار از تاريخ حركت تور
• اصل گذرنامه باطل شده
• کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی (شنگن- امریکا- استرالیا- انگلیس-کانادا- كرواسي) در 3 سال گذشته
• 2 قطعه عکس 3.5x4.5 رنگي، تمام رخ با زمینه سفيد و كاملاً از روبرو، و حتماً در سه ماه اخير گرفته شده باشد.
• تكميل فرم مشخصات فردي (Form A) به طور کامل و دقیق
• شناسنامه و كارت ملي مسافر
• پرینت انگليسي حساب جاري 6 ماه گذشته با مهر و امضاء توسط بانك
• تر جمه اسناد مالکیت به نام مسافر
• ترجمه گواهي اشتغال به كار
• ضمانت نامه بانکی و یا چک رمزدار به مبلغ صد میلیون ریال به ازای هر مسافر
• کارمندان بخش دولتی: ترجمه آخرین حکم کار گزینی
• کارمندان بخش خصوصی: ترجمه گواهی اشتغال به کار ( در گواهي اشتغال به كار بايد نام و سمت مسافر، علت سفر، ميزان درآمد و تاريخ مرخصي مطابق با تاريخ تور ذكر شده باشد )
• صاحبان شرکت های خصوصی: ترجمه روزنامه رسمی شرکت همراه با رزومه شرکت
• دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاهها: ترجمه کارت بین المللی دانشجویی یا عضویت هیئت علمی و ترجمه آخرین مدرک دانشگاهی
• كاركنان مستقل و مشاغل آزاد: تر جمه جواز کسب / کارت بازرگانی


توجه:
نامه گواهي اشتغال به كار بايد روي سربرگ شركت تنظيم و توسط فردي غير از مسافر امضاء شود.
 هزینه های پرداخت شده در صورت رد درخواست متقاضی یا انصراف وی، غیر قابل استرداد می باشد.
 کپی همه مدارک در اندازه A4 ارائه شود.
 كليه ترجمه ها توسط دارالترجمه انجام شود.

 

 

Tags: