× franchisor.ir

این کشور در گروه کشور هایی قرار دارد که تحصیل در آنها به طور رایگان ارائه می شود. این کشور دارای 84 دانشگاه و موسسه آموزش عالی می باشد که تحصیل در همه آنها به طور رایگان می باشد و نکته مهم این است که تدریس در این دانشگاه ها به گونه زبان فرانسوی می باشد .
متقاضیان برای تحصیل در دانشگاه ها باید بر این زبان تسلط داشته باشند و امتحان TCFیا DELF را گذرانده باشند. امتحان  TCF دو سال  اعتبار دارد که پس از این مدت اعتبار آن از بین می رود. اما امتحان DELF، اعتبار آن پایان نخواهد یافت و درنتیجه حداقل مدرکی که شما به آن احتیاج خواهید داشت مدرک B1 می باشد اما این مدرک نیز به تنهایی برای تحصیل در دانشگاه کافی نیست.
نکته دیگر که بیان آن لازم می باشد این است که این کشور برای مقطع لیسانس به سختی ویزا می دهد به این دلیل بهتر است عزیزانی که آخرین مدرک تحصیلی آنها دیپلم می باشد کشور دیگری را برای ادامه تحصیل انتخاب نمایند. اما افرادی که در آخرین سال های مقطع لیسانس می باشند، این فرصت وجود دارد که برای فوق لیسانس اقدام نمایند.
تحصیل در این کشور شامل مقاطع فوق لیسانس و دکترا می باشد .  فوق لیسانس در این کشور شامل دوره های یک ساله ( معادل فوق لیسانس ایران ) و دوره های 2 ساله ( 1 سال فوق لیسانس و 1 سال پیش دکترا ) می باشد که پس از گذراندن آن می توانند وارد مقطع دکترا شوند و اکنون طول دوره دکترا 3 سال می باشد که بیشتر شامل        Reaserch و تحقیق می باشد.


شرایط اقامت در این کشور به این گونه می باشد که اگر فردی 7 سال به طور مستمر در آنجا باشد ( تحصیلی ، کار و ... ) می تواند اقامت دائم این کشور را دریافت نماید و پس  از یک هفته ورود به این کشور مقیم آنجا به شمار می رود . هم چنین فرد متقاضی در طول تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی 20 ساعت در هفته حق کار دارد که اگر در این دوره کارفرما فرد را بیمه کند به محض بیمه کردن کار فرما ، اقامت دائم را می گیرد.
هزینه ها در این کشور به دلیل رایگان بودن دانشگاه ها در حد تعادل است. وابسته به اینکه تحصیل در کدام  یک از شهر های این کشور باشد ، هزینه ها متفاوت می باشد . این هزینه ها در پاریس ماهی 900 یورو به بالا خواهد بود و در شهرستان های آن از 700 یورو به بالا هزینه ها شروع می شود.


شرایط تحصیل در کشور فرانسه

دوره های تحصیلی در دانشگاه های کشور فرانسه به شرح ذیل می باشد:

دوره Licence
شامل L1,L2 ,L3 می باشد. نظام آموزشی فرانسه سالانه است و دانشجویان در هر سال تعداد خاصی واحد می گذرانند.


دوره Master
این دوره شاملMaster1وMaster2می باشد و دانشجو می تواند بصورت جداگانه هر دوره را گذرانده و مدرک مورد نظر را اخذ نماید.


دوره Doctorate
این دوره سه سال به طول می انجامد و شامل تحقیق می باشد.
ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس و دکترا برای فارغ التحصیلان کارشناسی و کارشناسی ارشد امکان پذیر می باشد.هر دانشجو می تواند در رشته ای که فارغ التحصیل شده و یا رشته های مرتبط به آن ادامه تحصیل دهد.
شروع نخستین قدم برای اخذ پذیرش ماه فوریه ( بهمن ماه ) بوده و جواب نهائی در ماه ژوئیه ( تیر ماه ) از طرف دانشگاه صادر خواهد شد با احتساب اقدام برای ویزای دانشجویی که حداکثر ۷۰روز به طول می انجامد ، دانشگاه های فرانسه در ماه سپتامبر هر سال پذیرای دانشجویان خواهند بود.
دانشجو وظیفه دارد در امتحانی به نام TCF که در بخش فرهنگی سفارت برگزار می شود شرکت نموده تا سطح زبان مربوطه مشخص شود. در واقع اصلی ترین بخش اخذ پذیرش دانشجویی ، تسلط به زبان فرانسه و کسب نمره مربوطه ( حداقل سطح B2 ) می باشد.



نکته ای که حائز اهمیت می باشد مدارک لازم برای اخذ پذیرش لزوما بایستی ترجمه رسمی به زبان فرانسه توسط مترجم معتمد سفارت شده و شناسنامه ایرانی و مدارک تحصیلی و ریز نمرات علاوه بر ترجمه رسمی به تایید سفارت فرانسه نیز برسد.

 


 دانشگاه های برتر فرانسه

 

Sorbonne University

دانشگاه سوربُن قدیمی‌ترین دانشگاه فرانسه است. همان دانشگاه پاریس است که به اختصار سوربن نامیده می‌شود. این دانشگاه نام خود را از دانشمند قرن ۱۳ رابرت دسوربن مؤسس کالج سوربن گرفته است. همه دانشکده‌های این دانشگاه قبلاً به صورت یک مجموعه در مرکز پاریس بوده اما امروز این دانشگاه به چند دانشگاه مختلف تقسیم شده‌است. بخش مهمی از آموزش عالی فرانسه در زمینه‌های ادبیات زبان‌شناسی علوم اجتماعی و فلسفه در دانشگاه‌های سوربن قدیم و سوربن جدید است.
ایرانیان سرشناس زیادی در این دانشگاه تحصیل کردنند. بسیاری از دانشگاه‌های پاریس در حال حاضر «سوربن» نامیده می‌شوند و خود را شعبه‌ای از سوربن می‌نامند. من جمله:

    پاریس I (پانتئون سوربن)
    پاریس III (سوربن جدید)
    پاریس IV (پاریس سوربن)
    پاریس V (پاریس دکارت)
    پاریس VI (پیر و ماری کوری)


 

 

École Nationale Supérieure des Mines de Paris

دانش سرای عالی است که در سال ۱۷۸۳ به دستور پادشاه فرانسه لویی شانزدهم در پاریس تاسیس شد. مکان اصلی این دانشکده در محله لاتین است اما در مناطق حاشیه پاریس و در دیگر شهر‌های فرانسه نیز دارای شعباتی است.این دانشکده عضو دانشگاه پاریس تک است.
برخلاف اندازه کوچک این دانشگاه (این دانشگاه سالانه ۱۲۰ دانشجو جذب می‌کند) نقش آن در صنعت فرانسه در طول تاریخ بسزا است. تاکنون ۲ نفر از دانش‌آموختگان این دانشگاه موفق به کسب جایزه نوبل شده‌اند:

    موریس الی: برنده جایزه نوبل اقتصاد
    جرج شارپک: برنده جایزه نوبل فیزیک
    مهندس نصرالله خادم بنیانگذار سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور نیز از فارغ‌التحصیلان دانشکده ملی معدن پاریس بود.

 

 

  

ParisTech or Institut des sciences et technologies de Paris

یکی از مجموعه دانشگاه‌های تازه تاسیس پاریس است. این دانشگاه با دارا بودن ۱۱ دانشگاه مهندسی تقریباً تمام رشته‌های مهندسی را شامل می‌شود. این دانشگاه همچنین شامل ۱ دانشکده تجارت است. این دانشگاه در تلاش است تا با دیگر دانشگاه‌های برتر فناوری جهان رقابت کند. این دانشگاه در واقع حاصل اتحاد دانشگاه‌های فنی مهندسی پاریس در رشته‌های مختلف است.

این دانشگاه دارای شعبات متعددی در سراسر فرانسه از جمله در پاریس ، نانسی ، مون پلیه و کلرمون است. این دانشگاه دارای ۱۸٬۹۰۰ نفر دانشجو است.
از جمله دانشگاه‌های تحت پوشش این مجموعه دانشگاهی می‌توان از دانشگاه معروف پلی تکنیک پاریس و دانشگاه ملی معدن فرانسه نام برد. عمده دانشگاه‌های تحت پوشش پاریس تک در پاریس در محدوده محله لاتین قرار دارند.

 

  


Université Panthéon-Assas Paris II

دانشگاه پاریس ۲ یا پانتئون-آسا یکی از شعب سیزده‌گانه دانشگاه پاریس محسوب می‌شود. عمده دانشجویان این واحد ، دانشجوی رشته حقوق هستند ؛ اما علاوه بر حقوق رشته‌های مدیریت بازرگانی ، اقتصاد ، مدیریت ، علوم اجتماعی و علوم سیاسی نیز در این واحد دانشگاهی آموزش داده می‌شود. واحد مرکزی این دانشگاه در محله لاتین پاریس قرار دارد.

 

 

 

Université de la Sorbonne Nouvelle , Paris III

دانشگاه پاریس ۳ یا سوربن جدید یکی از شعب سیزده‌گانه دانشگاه پاریس محسوب می‌شود. این واحد در سال ۱۹۷۱ از دانشگاه پاریس جدا شد. عمدتاً رشته‌های هنری و علوم انسانی در این دانشگاه تدریس می‌شود. این دانشگاه در ۹ مرکز متفاوت تقسیم‌بندی شده است. واحد مرکزی این دانشگاه در محله لاتین پاریس قرار دارد.

 

 

 

Université Pierre et Marie Curie ou UPMC

دانشگاه پییر و ماری کوری (به فرانسوی:Université Pierre et Marie Curie ou UPMC - Paris Universitas ou Paris 6): یکی از دانشگاه‌های پاریس است.

نام گذاری
این دانشگاه به افتخار پیر کوری و ماری کوری دو دانشمند فرانسوی به این نام نامیده شده‌است.
تاریخچه
ساخت دانشگاه پییر و ماری کوری در دهه ۱۹۵۰ میلادی شروع شد. این دانشگاه قبلا جزء دانشگاه سوربن بوده اما در حال حاضر جزو دانشگاه ژوسیو است. همه دانشکده‌های فنی مهندسی سوربن امروز دانشگاه پییر و ماری کوری را تشکیل می‌دهند. این دانشگاه در میدان ژوسیو در محله لاتین پاریس کنار رود سن واقع شده است.



 

 

École Polytechnique

اِکول پلی‌تکنیک  یا پلی‌تکنیک پاریس معتبرترین و قدیمی‌ترین دانشگاه فنی و مهندسی فرانسه است. این دانشگاه در میان دانشگاه‌های جهان نیز رتبه بالایی دارد و بر پایه رده‌بندی ضمیمه آموزش عالی تایمز یکی از چهل دانشگاه برتر جهان است.

اکول پلی‌تکنیک یکی از مدارس بزرگ (گراند اکول) فرانسه است و در سال ۱۷۹۴ پایه‌گذاری شده است. تا سال ۱۹۷۶ در محله لاتین شهر پاریس قرار داشت و از آن سال به پالزو منتقل شد.

 

 


نکاتی در خصوص مدارک برای پذیرش تحصیلی 

 مدارکی که اصل آنها به انگلیسی‌ صادر شده باشد نیازی به ترجمه و تائید ندارد.
 همه ی ترجمه ها باید توسط کنسولگری سفارت فرانسه تایید شود.
 دانشجویان میبایستی یک حساب بانکی به مبلغ ۷۵۰۰یورو ‌در ایران افتتاح نمایند.
 ترجمه ی کارت پایان خدمت یا کارت معافیت برای آقایان الزامی می باشد.


مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی

·         ترجمه ریز نمرات همراه با کپی فارسی آن ها
·         کپی مدرک زبان
·         فرم های تکمیل شده
·         کپی پاسپورت
·         ۲ قطعه عکس
·         قصد نامه
·         ترجمه شناسنامه به ضمیمه ی کپی فارسی آن
·         رزومه ی کاری
·         ترجمه مدارک تحصیلی مانند دیپلم و لیسانس همراه با کپی فارسی آن ها
·         کپی نامه ی پذیرش  
·         کپی فیش حواله بانکی


شرایط کار دانشجویان بین المللی در فرانسه

دانشجویان بین المللی می توانند 20 ساعت در هفته کار کنند . با این وجود یافتن شغل مناسب کار چندان آسانی نیست . توجه کنید که کار نیمه وقت درفرانسه پاسخ گوی تمام هزینه های تحصیلی در این کشور نمی باشد و حقوق به دست آمده از آن باید به عنوان کمک خرج محسوب گردد.
تمامی درخواست ها باید شامل موارد زیر شود :
1. فرم درخواست ارائه شده توسط این دانشگاه .
2. رزومه ای به زبان فرانسه که دستاوردهای آکادمیک و حرفه ای متقاضی را شرح دهد .
یک رزومه ی خوب شامل موارد زیر می شود :
اطلاعات فردی : شامل اسم ، آدرس ، شماره تلفن ، ایمیل .
اطلاعات تحصیلی : شرح دانشگاه و مدرکی که از دانشگاه دریافت کرده اید همراه با ذکر سال های تحصیلی و معدل .
علاقه های علمی : در این بخش به ذکر علاقه مندی های علمی خود و علومی که ذهن شما را درگیر می کنند می پردازیم.
مقالات علمی : ذکر مقالات علمی که در مجلات علمی چاپ نموده اید.
سوابق کاری : شرح قابلیت ها و توانمندی های شغلی خود به همراه سوابق کاری خود در گذشته.
پروژه های علمی : خلاصه ای از پروژه های علمی که در آن ها شرکت داشته اید یا تحقیقاتی که طی دوره ی تحصیلات تکمیلی انجام داده اید.
زبان : در صورتی که به زبان های دیگر تسلط دارید آن ها را ذکر کنید و میزان تسلط خود را بنویسید.
مهارت های کامپیوتری : ذکر میزان تسلط متقاضی به کامپیوتر و نرم افزار های کامپیوتری.
3. یک بیوگرافی مختصر درباره ی متقاضی
4. کپی برابر با اصل از مدرک دانشگاهی و مدارک دوره ی متوسطه همراه با ریزنمرات و ترجمه ی آن به زبان انگلیسی یا فرانسه.
5. دو توصیه نامه از دو نفر از اساتید (فقط برای متقاضیان تحصیلات تکمیلی)
توصیه‌نامه ، نامه‌ای است که یک مرجع علمی برای یک دانشجو یا کسی که به توانایی های علمی او آگاهی دارد می‌نویسد و نظر خود را در مورد عملکرد وی اظهار می دارد. توصیه‌نامه‌هایی که برای گرفتن پذیرش از دانشگاه‌ها لازم است ، معمولا از طرف استاد برای دانشجویان نوشته می‌شود. اخذ توصیه نامه از سخت‌ترین کارهای شما ، هنگام جمع آوری مدارک است.
دقت کنید که این نامه محرمانه است و نامه ی هر استاد باید در یک پاکت مخصوص مهر و موم شده  و روی آن نیز توسط استاد امضاء گردد. بهتر است از قبل اسم و آدرس استاد و دفتر مربوط به پذیرش دانشگاه مقصد را بر روی پاکت تایپ کنید (در صورتی که دانشگاه تان برای این کار پاکت و فرم مخصوص نداشته باشد) و بعد به استاد بدهید.
6. مدرک زبان فرانسه C1
7.  دو عکس پاسپورت
8. بیانیه ای از بانک که وضعیت مالی شما را نشان دهد ( به این منظور که ثابت شود مبلغ موجود در حسابتان برای تامین مالی شما در زمان اقامت در فرانسه کافی است.  
9. نوشتن قصد نامه
متقاضی پس از شرح مختصری از سوابق تحصیلی خود ، به تشریح دلایل خود برای انتخاب این دانشگاه و رشته تحصیلی تقاضا شده می پردازد . اگر فردی می خواهد رشته حقوق را در دانشگاه سوربن شهر پاریس ادامه بدهد ، باید دلایل و اهداف خود را برای انتخاب این دانشگاه و همین طور شهر پاریس ، توضیح دهد.
قصدنامه از اهمیت ویژه ای برخوردار است. برای نوشتن این نامه ، مهم ترین چیز آن است که صادق باشید. بهتر است ابتدا این نامه را به فارسی بنویسید و شرح دهید که در چه رشته هایی تحصیل نموده اید ، چه کارهایی انجام داده اید ، چرا می خواهید این رشته را در این دانشگاه بخوانید و چه آینده ای را برای خود پیش بینی می کنید.

 

 

موسسه حقوقی و بین المللی سام نماینده هلدینگ اینوید

بزرگترین مرکز ارائه دهنده خدمات مشاوره حقوقی در ایران

  

**جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما با شماره 02186084214 _ 02186087195 ازساعت 9 الی 18 در تماس باشید. **

 

 

مشاوره رایگان