× franchisor.ir

 

انواع ویزای امریکا

 

ویزای گردشگری

ویزای B2

اين نوع ويزا که به ويزای توريستی نيز معروف است ، برای کسانی مناسب است که می خواهند در آمريکا گردش کنند ، و يا دوستان و بستگان خود را که در آمريکا سکونت دارند را ملاقات کنند . افرادی که اين ويزا را دارند می توانند حدوداً به مدت 3 ماه يا بيشتر به صورت قانونی در آمريکا اقامت داشته باشند . بعضی از کشورها وجود دارند که اگر اقامت آنها را داشته باشيد می توانيد بدون گرفتن ويزا و برای هر مدتی که مايل بوديد در آمريکا اقامت کنيد.


ویزای کار

ایالت متحده ، هر ساله پذیرای کارگران خارجی بسیاری نسبت به سایر کشور ها است . سیاستی که در پس این دیدگاه آینده نگر وجود دارد ، همان سیاست رقابت آمریکا با سایر کشورها در اقتصاد جهانی و قبول این مطلب است که تنها راه برتری اقتصادی رویکرد آزاد در خصوص اشتغال خارجیان امکان پذیر خواهد بود . بر اساس این سیاست ها ، تعداد زیادی از انواع ویزاهای اشتغال در اختیار افراد خارجی گذاشته می شود . دسته بندی این ویزا ها به این قرار است :

H-1 تا H-2B
G-1 تا G-S
C-1 , A-1 , R-1
O-1 تا O-3
I-1 , T-1

 

H2-B ویزای کار

همراه با سایر اقتصاد های بزرگ دنیا ، آمریکا به تجار آمریکایی اجازه می دهد که کمبودهای نیروهای خود را با آوردن کارگران خارجی به آمریکا ، پر کنند . آمریکایی که مایل است امتیازات این ویزای غیر مهاجرتی را بگیرد ، باید ثابت کند که یک شخص آمریکایی نمی تواند پست را پر کند و شرکت مجبور به استخدام کارگر خارجی است.
کارگر خارجی تنها می تواند برای مدت کوتاهی در آمریکا بماند .

 

H1-B ویزای کار

این ویزا، یکی از بهترین ویزاهای غیر مهاجرتی رده بندی شده (classification) است که بوسیله فارغ التحصیلان خارجی که تمایل به مهاجرت به آمریکا برای دلایل شخصی دارند، شناخته شده است.
در سالهای اخیر این ویزای غیر مهاجرتی رده بندی شده (classification) بالا و پائین های زیادی داشته و تغییرات وسیعی در آن، صورت گرفته است. این ویزای غیر مهاجرتی در ابتدا بدلیل نیازهای تجاری در رقابت با سایرین ایجاد شد. بیشتر از ربع قرن پیش ، دولت آمریکا این ویزای غیر مهاجرتی را تصویب کرد تا شرکت ها بتوانند از کارگران خارجی واجد شرایط بهره گیرند تا نیروی کاری آمریکا تکمیل گردد.
این ویزای غیر مهاجرتی رده بندی شده (classification) تا اواخر دهه 90 توسط شرکت های بزرگ آمریکایی جهت تکمیل نیروی کارشان در آمریکا استفاده شد.
در اواسط دهه 90 این ویزای رده بندی شده (classification) توسط صنایع با تکنولوژی بالا (high tech) برای کاهش هزینه کارگر و از بین بردن فرصت برای کارگران آمریکایی استفاده شد.
بعد از 11/9 ، عکس العمل شدیدی را علیه سو استفاده شرکت های آمریکایی از سیستم و خود ویزا به دنبال داشت. بعد از رکود اقتصادی عکس العمل نسبت به آن شدت یافت.
هر شرکت آمریکایی که قدرت های لازم برای پرداخت دستمزد به کارگران واجد شرایط را دارد باید به اداره مهاجرت درخواست دهد که اجازه ورود افراد خارجی واجد شرایط را به آمریکا بدهد. مدرک و شرایط فرد خارجی از شغلی به شغل دیگر متفاوت است.
حداقل فرد خارجی باید مدرک لیسانس از موسسات آمریکایی یا موسسه خارجی معادل را دارا باشد.
تنها 65000 ویزا سالیانه برای کارگران خارجی صادر می شود.در گذشته قبل از رکود اقتصادی ، تنها از یک روز تا یک هفته تعداد این ویزا به این عدد می رسید.


H1-C ویزای کار

اواسط دهه 60 برای دولت آمریکا آشکار شد که جنگ و کشاکش در ویتنام عواقبی در بخش پزشکی و اقتصاد آمریکا داشته که اساسا برپایه نیاز به پرستاران بوده است. نیاز برای پرستاران بیشتر از 50 سال پیش تاکنون وجود داشته است. عموماً بخش قابل توجهی از پرستاران ثبت شده در آمریکا خارجی های فارغ التحصیل و پرستاران تعلیم دیده اند.
نوع ویزای غیر مهاجرتی h1-c به هر بیمارستان امریکایی، کلینیک یا دکتر داروساز اجازه در خواست برای ورود هر پرستار ثبت واجد شرایط را از اداره مهاجرت و شهروندی می دهد. پرستاران خارجی برای اینکه بتوانند واجد شرایط باشند باید از موسسه خارجی مشهور و معتبر فارغ التحصیل شده باشند و گواهینامه مخصوص را از دولت امریکی یا کشوری که شخص توسط کارفرمای آمریکایی بکار گماشته شده را دارا باشند. مبنی بر نیاز برای داشتن توانایی انگلیسی (هم خواندن هم نوشتن) اکثر افراد خارجی که از این ویزا استفاده می کنند در کشور های مشترک المنافع و مستعمرات سابق آمریکی مقیم می باشند.

 
H2-A ویزای کار

ریشه این ویزای غیر مهاجرتی به برنامه های ویزای خارجی موقت در اوایل سده بیست بر می گردد که هجوم کارگران مکزیکی به آمریکا برای کار در زمینه کشاورزی و سایر زمینه ها زیاد شد.
این ویزا ، ابزاری شد برای کارفرماهای حریصی که از سیستم سوء استفاده کرده و از کارگران مهاجر بردگی می کشیدند ، که منجر به تصویب شدن ویزای رده بندی (classification) شد که به عنوان ویزای H-1A شناخته می شود .
این ویزای غیر مهاجرتی به هر بنگاه اقتصادی کشاورزی شامل تجار اجازه می دهد که برای ورود کارگران خارجی جهت کار در بخش کشاورزی اقتصادی ، درخواست سرویس های مهاجرتی و تابعیت آمریکایی نمایند . از آنجایی که کار عموماً به صورت فصلی است ، کارگران خارجی اجازه دارند در طول دوره کار در آمریکا بمانند و باید پس از پایان دوره کار آمریکارا ترک نمایید.
این ویزا ، اکثراً توسط افراد چینی ، مکزیکی استفاده شده است.


O ویزای کار

ویزای غیر مهاجرتی رده بندی شده است. ویزا را براساس شغل اصلی برای افراد خارجی که واجد شرایط عالی برای آمدن به آمریکا می باشند ، ارائه می دهد . بعد از جنگ جهانی دوم دولت آمریکا ، یک ویزای غیر مهاجرتی را برای افراد خارجی واجد شرایط خوب برای ورود به آمریکا و استخدام در شرکت های آمریکایی ، ایجاد کرد . برای درخواست این ویزا ، فرد خارجی باید ثابت کند که در شغل ، علم ، ورزش و هنر در بالاترین سطح قرارداد دارد. این ویزای غیر مهاجرتی رده بندی شده اکثراً توسط صنایع سرگرمی و تکنولوژی بالا و علوم دیگر صنایع استفاده میشود.
و در سطح بین المللی ، ورزشکاران از این ویزای غیر مهاجرتی به شکل افراینده ای استفاده می کنند.


P ویزای کار

این ویزا ، نقطه مقابل ویزای O غیر مهاجرتی می باشد که سخت گیری کمتری روی شرایط لازم دارد . این ویزا به کسب و کار آمریکایی نیاز دارد که درخواست دهنده به هنرمندان ، ورزشکاران و خدمه پشتیبان اجازه ورود به آمریکا را در جریان برنامه می دهد . این مسیری مناسب برای هنرمندان برای آمدن به آمریکا می باشد. 

 


ويزای L

کارمندان عالی رتبه شرکتها می‌تواند با گرفتن این ویزا به شعبه شرکت خود در کشور آمریکا بروند و در آنجا مشغول به کار شوند. لازم به ذکر است که کارمند مزبور باید دارای درجات بالای اداری باشد و در آمریکا به همین سمت و وظایف اداری مشغول شود. دارنده این ویزا می‌تواند از طریق شرکت خود اقدام برای گرفتن کارت سبز نماید. ایرانیان در صورت گرفتن این ویزا حداکثر سه ماه می‌توانند در خاک آمریکا باشند.
بنابراین شرايط اخذ اين ويزا به اين صورت است که يک کمپانی در کشور ديگری به جزء آمريکا وجود دارد و فعاليت می کند و حال می خواهد شعبه ايی از آن را در آمريکا نيز تاسيس کند و برای تاسيس آن نياز دارد که شخصی برای انجام امور کمپانی در آمريکا اقامت کند ، اين شخص با داشتن ويزای "L " می تواند در آمريکا اقامت کند و شخصی که به اين منظور انتخاب می شود بايد در سه سال آخر ( قبل از تاسيس شعبه در آمريکا ) به مدت يکسال در کمپانی مورد نظر کار کرده باشد.
در حال حاضر به دليل تقلب های زيادی که در اخذ اين ويزا شده، اداره مهاجرت در اين مورد بسيار موشکافانه عمل کرده و آن را به شدت مورد بررسی و تحقيق قرار داده است.

 
ویزای L1

ویزای L1برای مذاکره بین المللی با دفاتری در آمریکا باز می شود و کسانیکه کارمندان خود را برای مدت موقت به دفتر آمریکا انتقال می دهند.
این ویزا بعضی اوقات به صورت ویزای “تحویل گیرنده” شرکت داخلی توضیح داده شده است. برای گرفتن ویزای L1، شما باید بتوانید ثابت کنید که برای یک شرکت غیر آمریکایی حداقل یکسال تمام وقت از ابتدای سال اخیر به صورت مدیر اجرایی، مسئول یا کارفرما با اطلاعات تخصصی کار کرده اید. این ویزا برای انتقال مدیر اجرایی و کارمندان متخصص به دفتر آمریکا و شرکت های وابسته مناسب می باشد.
این ویزا به صورت دسته بندی های زیر وجود دارد:
۱- ویزای L1A برای مسئولان اجرایی و مدیران
۲- ویزای L1B برای کارکنان متخصص
۳- همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال تحت وضعیت L2 آنها اجازه کار ندارند ولی می توانند در مدارس یا دانشگاهها ثبت نام کنند

 


ويزای E

اين ويزا که به ويزای سرمايه گذاری نيز معروف است ، مناسب برای کسانی است که می خواهند در آمريکا تجارت جديدی را سرمايه گذاری کنند و يا تجارت کسانی را که در آمريکا فعاليت داشته اند را از آنها بخرند ، و می توانند با داشتن ويزای " E " به اين هدف نائل آيند وبه صورت قانونی در آمريکا اقامت داشته و به کار تجارتشان مشغول شوند ، مشروط بر اينکه آمريکا با کشوری که تُجّار اقامت آن را دارند عهد نامه يا قرارداد گذرگاهی مانند سرمايه گذاری داشته باشد . اعتبار ويزای " E " تا زمانی که سرمايه گذاری و تجارت فعاليت دارد اعتبار خواهد داشت.

 
ویزای E1

سیاست مهاجرت ایالات متحده سرمایه داران و تجار را از طریق راههای مختلف حمایت میکند.
ویزای E1برای تضمین سلامت تجارت با دنیا است . ویزای E1 برای افراد به صورت “قرارداد بازرگانان” شناخته شده است.شما باید به ایالات متحده بیایید و یک تجارت قابل توجه را گسترش دهید و یا هدایت کنید . تجارتی که سرمایه گذاری کرده اید و یا به زودی ظرفیت سرمایه قابل توجهی را فراهم می کنید . همچین شما باید درگیر تجارت کشوری و جهانی باشید. همسر و فرزندانتان تحت این نوع ویزا به شما ملحق می شوند. کارمندان و یا کارمندان شرکت تجارتی همچنین ویزای E1 را دریافت می کنند. مدت زمان این نوع ویزا از دو سال تا پنج سال قابل صدور می باشد.

 
ویزای E2

ویزای E2 که به نام های مختلفی از جمله سرمایه گذاری کوچک یا سرمایه گذاری سبک بین ایرانیان معروف شده است، به دارنده آن اجازه می دهد برای مدت تعیین شده مشخص و به منظور سرمایه گذاری برای ایجاد یک کسب و کار جدید و یا خرید و مدیریت یک کسب و کار موجود، در آمریکا زندگی کند.
مبلغ مشخصی برای میزان سرمایه گذاری لازم در قانون مشخص نشده ولی بر این موضوع تصریح شده که مبلغ سرمایه گذاری می بایست متناسب با نوع کسب و کار تعیین شده بوده و درآمد حاصل از این سرمایه گذاری بتواند علاوه بر تامین هزینه خانوار متقاضی، به رونق و ادامه حیات این کسب و کار نیز کمک کند.

ویژگی این نوع ویزا که در نگاه اول بسیاری را به خود جذب می کند این است که پول سرمایه گذاری شده تحت مدیریت سرمایه گذار است. یعنی بطور مثال اگر شما متقاضی این نوع ویزا هستید می توانید با پولی که برای این منظور سرمایه گذاری می کنید، نسبت به خرید یک رستوران کوچک اقدام کرده و خود مدیریت کسب و کارتان را بر عهده بگیرید.
ویژگی دیگری که این ویزا دارد این است که از آنجا که هدف آن راه اندازی یا خرید کسب و کارهای کوچک است، نیاز به مبالغ زیادی برای سرمایه گذاری ندارد و بطور مثال می توان با مبلغی در حدود حداقل 200 هزار دلار برای درخواست این نوع ویزا اقدام کرد. و اما این ویزا محدودیت هایی هم دارد که جذابیت آن را برای خیلی ها کم می کند. اولین محدودیت آن این است که این ویزا دوره اعتبار کوتاه مدتی دارد. به طور مثال ویزاهایی که در حال حاضر برای متقاضیان ایرانی صادر میشود دوره اعتبار دو ساله دارد و لازم است قبل از پایان اعتبار آن برای تمدید آن درخواست مجددی به اداره مهاجرت یا کنسولگری ارسال شود. تمدید این ویزا نیز به عوامل مختلفی بستگی دارد که مهم ترین آن موفقیت کسب و کار متقاضی از لحاظ مالی است.
دیگر محدودیت این نوع ویزا به متقاضیان ایرانی اختصاص دارد. بر اساس سیاست های فعلی ایالات متحده، ویزای E2 برای متقاضیان ایرانی به صورت یکبار ورود (Single Entry) صادر می شود. یعنی اگر دارنده ویزای E2 بخواهد از آمریکا خارج شده و به طور مثال برای دیدار خانواده و اقوام سفری به ایران داشته باشد، می بایست دوباره با در دست داشتن کپی پرونده اولیه خود به سفارت آمریکا مراجعه کرده و درخواست ویزای ورود نماید. سختی ها و مشکلات گرفتن وقت از سفارت، مصاحبه و انتظار برای بررسی های امنیتی (Background Check) که جزو مراحل اخذ ویزا است، دوباره بر سر راه متقاضی قرار دارد.

محدودیت بعدی به متقاضیانی بر می گردد که فرزندان آنان به مرز سنی 21 سال نزدیک می شوند. بر اساس قوانین مهاجرت آمریکا، فرزندان تا زمانی که سن آنان به 21 سال نرسیده و مجرد باشند، جزو خانواده متقاضی محسوب می شوند. پس اگر متقاضی E2فرزندی مجرد و 19 ساله داشته باشد، حداکثر زمانی که این فرزند می تواند تحت ویزای پدر / مادر خود قرار بگیرد 2 سال خواهد بود. پس از رسیدن به سن 21 سال در صورتی که فرزند در آمریکا حضور داشته باشد می بایست یا خود به صورت مستقل وضعیت مهاجرتی را به یکی از روش های قانونی تبدیل نموده و یا خاک آمریکا را ترک کند. همچنین هرچه سن فرزندان به مرز 21 سال نزدیک تر باشد، احتمال دادن ویزای اولیه به آنان کمتر می شود به این دلیل که سفارت از مشکلاتی که فرا روی این نوع افراد قرا می گیرد مطلع است و نمی خواهد زمینه احتمال حضور غیرقانونی افراد در آینده را فراهم کند.
جدا از محدودیت هایی که در بالا ذکر شده و به ماهیت این نوع ویزا بر می گردد، محدودیت های دیگری نیز پیش روی متقاضیان ایرانی قرار دارد که در ارتباط با روش انجام و تامین پیش نیازهای لازم برای درخواست این ویزا است. برای آشنایی با این گروه از محدودیت ها، لازم است نگاهی به مراحل درخواست ویزای E2 داشته باشیم.
این تصور اشتباه برای خیلی از افراد وجود دارد که این ویزا به متقاضی امکان می دهد تا برای انجام سرمایه گذاری به آمریکا بیاید و پس از ورود نسبت به انتقال سرمایه و راه اندازی کسب و کار اقدام کند، در حالی که شما وقتی برای مصاحبه به سفارت می روید، می بایست نشان دهید که سرمایه گذاری شما بر اساس مقررات انجام شده و شما در صورت داشتن ویزا، در اولین فرصت برای مدیریت کسب و کار در محل آن حاضر خواهید شد.
برای اخذ ویزای E2 لازم است متقاضی در اولین قدم تصمیم بگیرد که قصد راه اندازی یا خرید چه کسب و کاری را دارد. پیدا کردن موقعیت و تعیین موضوع کسب و کار از اهمیت زیادی برخوردار است. به طور مثال اگر شما بخواهید یک رستوران کوچک راه اندازی کنید، تصمیم این که این رستوران در کدام محله، کدام شهر و کدام ایالت باشد خیلی تعیین کننده است و یا اینکه چه نوع غذایی برای ارائه به مشتریان ارائه می کنید؟ این تصمیم موقعی دشوارتر می شود که شما مجبور باشید این کار را از هزاران کیلومتر دورتر به انجام برسانید. انتخاب کسب و کار و توافقات تجاری برای معامله آن با صاحب ملک یا فروشنده می تواند توسط خودتان، بستگان و دوستان مقیم آمریکا و یا مشاور و نماینده معتمد خرید و فروش املاک تجاری (Broker) انجام شود.

ثبت شخصیت حقوقی (شرکت)، کسب مجوز اختصاصی انتقال پول از وزارت خزانه داری ایالات متحده، افتتاح حساب بانکی و دریافت کد اقتصادی و مالیاتی، انتقال سرمایه به حساب شرکت، پرداخت هزینه های خرید کسب و کار فعال و یا پرداخت هزینه های مربوط به اجاره محل، دکوراسیون، تامین تجهیزات، خرید کالا و مواد اولیه و ... از اقدامات دیگری است که می بایست به دقت انجام شود تا پرونده برای ارائه به سفارت آماده باشد.
و در نهایت مصاحبه در سفارت آمریکا که خود موضوع حائز اهمیت دیگری است. از آنجا که ویزای E2 در زمره ویزاهای موقت یا غیر مهاجرتی (Non- Immigrant) قرار دارد، تصمیم در مورد دادن یا ندادن آن با سفارت است و به همین دلیل مصاحبه متقاضی نقش بسیار مهمی خواهد داشت. اگر چه تنظیم پرونده توسط وکیل متخصص بر اساس استانداردهای مورد قبول سفارت شانس موفقیت را افزایش می دهد ولی افسر کنسولی که کار مصاحبه را بر عهده دارد باید به این نتیجه برسد که متقاضی حائز تمامی شرایط لازم هست. باور این که فعالیت کسب و کار خریداری شده واقعی بوده و درآمد آن بیشتر از هزینه های زندگی متقاضی و خانواده اش است، متقاضی به اندازه کافی در کشور خود ریشه دارد تا پس از مدت موقت ویزا به کشور خود بازگردد، اطمینان از توانایی متقاضی در انجام وظایف مدیریت کسب و کار خریداری یا راه اندازی شده از جمله مواردی است که افسر روادید در پی اطلاع از آن است. به طور مثال اگر قرار است شما یک کسب و کاری را در شهری از آمریکا راه اندازی کنید که به دلیل نوع کار و موضوع فعالیت، نیاز به تسط به زبان انگلیسی برای مدیریت آن ضروری است، افسر کنسولی توقع دارد تا شما در هنگام مصاحبه تسلط به زبان انگلیسی را به اثبات برسانید.
نتیجه اینکه ویزای 2 برای کسانی مناسب است که قصد دارند برای مدت زمان موقت چندساله و به منظور ایجاد و مدیریت کسب و کار به آمریکا بیایند و در دوره اعتبار ویزا در آمریکا ساکن باشند.

 


ويزای F

اين ويزا که به ويزاهای تحصيلی و دانشجويی نيز معروف هستند ، مناسب برای اشخاصی است که می خواهند در آمريکا درس بخوانند و ادامه تحصيل دهند.
ویزای F1 ( ویزای دانشجویی و یا تحصیلی در آمریکا ) شامل افرادی می شود که علاقه مند به تحصیل در دانشگاه های آمریکا هستند و یا تمایل به یاد گیری زبان انگلیسی دارند و در پایان و پس از تکمیل دوره مورد نظر مدرکی‌ دریافت کنند . توجه داشته باشید افرادی که توسط ویزایی‌ غیر‌ از ویزای F1 وارد آمریکا شده باشند نیز حق تحصیل دارند ، به آن شرط که هیچ تداخلی در ویزایی‌ که گرفته اند بوجود نیاید.
شما برای گرفتن ویزای دانشجویی‌ باید :
1- به هدف تحصیل به شکل تمام وقت به آمریکا سفر کنید و در یک دوره و یا برنامه ای شرکت کنید که قصدی‌ حرفه ای و یا تحصیلی‌ داشته باشد.
2- از یک دانشگاه معتبر که مورد تایید دولت نیز باشد پذیرش گرفته باشید.
3- به قدر کافی‌ به زبان انگلیسی مسلط باشید.
4- از نظر مالی‌ تامین باشید و نیازی به کار کردن در مدت زمانی‌ که در آمریکا تحصیل می‌کنید نداشته باشید . شما باید مدارکی ارائه دهید که ثابت کند که از نظر مالی‌ مشکلی نخواهید داشت.
اغلب دانشجويان و دانش آموزان در ابتدا اجازه کار ندارند ولی می توانند بعد از يک سال اجازه کار کردن به صورت نيم وقت و فقط برای 20 ساعت در هفته را دريافت کنند.

 
ویزای F2A

شوهر و یا همسر و فرزندان کوچک(زیر ۲۱ سال) یک ساکن دائمی قانونی آمریکا
مدت زمان لازم پروسه : ۵-۶ سال


ویزای F2B

فرزندان ازدواج نکرده دختر و پسر بالای ۲۱ سال یک ساکن دائمی قانونی آمریکا
مدت زمان لازم پروسه : ۹ - ۱۰ سال


ویزای F3

فرزندان دختر و پسرازدواج کرده یک سیتیزن (شهروند ) آمریکا
مدت زمان لازم پروسه : ۸ - ۹ سال


ویزای F4
برادر و خواهر بالغ یک سیتیزن (شهروند آمریکا، مدت زمان لازم پروسه : ۱۰-۱۱ سال)

 


ویزای M

ویزای M شبیه به ویزای دانشجویی میباشد با این تفاوت که شخص درخواست کننده می‌تواند پذیرش ورود را از هنرستان یا موسسه های غیر علمی در زمینه هایی مانند عکاسی، مدلینگ، طراحی لباس و غیره بگیرد. دانشگاه یا هنرستان مربوطه بعد از دادن پذیرش به متقاضی ، فرمI20 صادر میکند که شخص متقاضی در زمان مصاحبه به کنسول مربوط در سفارت تحویل می‌دهد. باید توجه داشت که ویزای M قابل تبدیل به ویزای دانشجویی F1 نمیباشد و این ویزا می‌تواند برای مدت حداکثر یک سال اعتبار داشته باشد و شخص بعد از پایان یک سال و اتمام دوره کار آموزی، یک ماه وقت دارد که به کشور خود باز گردد.

 

ويزای K 

اين ويزا که به ويزای نامزدی نيز معروف است، به اين صورت است که يک شخص سيتيزن آمريکا می تواند نامزد خود را که قصد ازدواج قانونی با او را دارد و مقيم آمريکا نيست، به صورت قانونی وارد آمريکا کند و با او ازدواج نمايد. لازم به ذکر است که مراسم عقد و ازدواج قانونی بايد تا 90 روز بعد از ورود به آمريکا انجام گيرد ، به محض اينکه خانم يا آقايی که با ويزای نامزدی وارد آمريکا شده است و در آمريکا ازدواج کرد، بايد به اداره مهاجرت ( INS )محل سکونت خود برای انجام مصاحبه و اخذ گرين کارت مراجعه نمايد.

 
ویزای K3/K4

هنگامی که همسر وارد آمریکا شد، تنظیم وضعیت از طریق پر کردن فرم مربوطه امکان پذیر می باشد.
در حالی که روند کلی ویزای مهاجرت در مجموع برای دریافت کارت سبز سریعتر است (به طور معمول بین یک سال تا دو سال) همسر (وفرزندان) می توانند با یک کارت سبز در این مدت واردایالات متحده شوند. از طریق این ویزا ، همسر (و فرزندان) قادر خواهند بود قبل از یک سال ( بسته به شرایط و روند ویزا) وارد ایالات متحده آمریکا شوند اما دریافت گرین کارت امکان دارد در این روش چندین سال به درازا بکشد. فرزندان زیر بیست و یک سال نامزد می توانند به همراه او وارد آمریکا شوند.

 


ويزای J

اين ويزا مناسب برای کارآموزان و بازديد کنندگانی است که به مبادله جوانب فرهنگی اشتغال دارند .


ویزایJ1

این نوع ویزای کار آمریکا در حقیقت ویزای تبادل فرهنگی یا تبادل نیروی کار در خصوص اشتغال، تحقیق یا آموزش و یا تدریس می باشد. واجدین شرایط این ویزا متعهد به اتمام دوره مورد نظر از طرف کارفرما می باشند. در خصوص این نوع ویزا کارفرما می تواند دانشگاه و یا شرکت باشد. این نوع ویزا قابل تبدیل به ویزاهای دیگر نمی باشد ولی قابل تمدید حداکثر به مدت هفت سال در خاک امریکا می باشد.
شخص دارنده این نوع ویزا می بایستی پس از اتمام مدت زمان ویزای خود، خاک امریکا به مدت دو سال ترک نموده و در صورت تمایل به ورود مجدد و تغییر ویزا می بایستی مجددا خارج از خاک امریکا درخواست ویزا نماید. در مواردی بسیار خاص در صورتی که فرد دارنده این نوع ویزا درخواست تبدیل ویزا در خاک امریکا را داشته باشد، با داشتن دلیل موجه و کمک گرفتن از یک وکیل مورد تایید اداره مهاجرت می تواند ویزای خود را تغییر و یا تبدیل به اقامت دائم نماید.

 

ويزای R 

که به پناهندگی مذهبی نيز معروف است ، برای کسانی مناسب است که مذهب آنها از نظر کشوری که اقامت آن را دارند مورد قبول نمی باشد و اين اشخاص در کشورشان احساس امنيت ندارند ، لذا با ويزای "R" می توانند به آمريکا پناهنده شوند .

 

ويزای I 

ویزای I یک ابزار حیاتی در سیستم جهانی است ، جائیکه اخبار و فرهنگها قسمت و توزیع در میان خطهای ملی شده اند.ویزای I برای کارمندان رسانه ها ، شامل گزارشگران، روزنامه نگاران و کارکنان کشتی یا هواپیما ، قابل دسترسی می باشد. بهترین ویزا برای سازندگان فیلم این نوع ویزا است. این ویزا فقط برای کسانیکه برای رسانه خارجی کار می کنند، قابل تقاضا می باشد. کار فرمای شما باید یک نامه شامل جزئیات موقعیت شغلی تان را آماده کنند. ویزای I شامل نامزدها نیست. اگر همسر یا فرزندانتان تمایل به دیدار شما در آمریکا دارند باید از طریق ویزای B2 اقدام کنند.

 


ویزای TN

این ویزا، ویزای کار شهروندان کانادا نام دارد. بر اساس قراردادی که دولت آمریکا با دولت کانادا و مکزیک دارد، شهروندان این کشورها می‌توانند برای کار در کشور آمریکا اقدام کنند. جهت اقدام برای این ویزا شخص متقاضی باید پاسپورت کانادایی یا مکزیکی داشته باشد و شغلی که برای آن اقدام میکند باید جزء لیست شغلهای اعلام شده از طرف آمریکا برای این نوع ویزا باشد. در اکثر موارد شخص متقاضی باید حداقل دارای مدرک کارشناسی و یا بالاتر باشد و تجربه جایگزین مدرک کارشناسی نمی‌شود. این ویزا برای شهروندان کانادا در داخل خاک آمریکا یا در بنادر یا فرودگاه ها داده می‌شود و قابل تمدید میباشد. دارنده این نوع ویزا می‌تواند برای کارت سبز از راه های مختلف اقدام نماید.

 


ویزای EB

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری بدون نیاز به اجازه کار و کارفرما

ویزای EB-5 یک ویزای ایالات متحده است که از طریق قانون مهاجرت سال ۱۹۹۰ ایجاد شده است. این ویزا روشی برای اتباع خارجی است که پول خود را در ایالات متحده سرمایه گذاری کنند تا گرین کارت (Green Card) دریافت کنند. برنامه ویزای EB-5 تا سال ۲۰۱۵ تمدید شده است. اکثر سرمایه گذاران مهاجر (۹۰٪) ترجیح می دهند از طریق مراکز منطقه ای رسمی (officially designated regional centers) برای به دست آوردن گرین کارت دایم آمریکا (U.S. permanent green card) اقدام کنند زیرا روند بسیار ساده، ارزان‌تر و سریع‌تری را ارایه می دهد. برنامه ویزای EB-5 مزایای متعددی، از جمله موارد زیر، را در بر دارد:
1. آزادی زندگی، کار و بازنشستگی در هر نقطه از ایالات متحده، بدون در نظر گرفتن محل سرمایه گذاری EB-5.
2. متقاضی اصلی، همسر، و هر یک از فرزندان زیر ۲۱ سال وی واجد شرایط اخذ همان ویزا هستند.
3. هیچ نیازی به مدیریت فعالیت تجاری روزانه و کارکنان نیست.
4. هیچ محدودیتی برای سفر در داخل و خارج از کشور فرد وجود ندارد.
5. شما دسترسی برابری به تحصیل در دانشگاه با همان هزینه به عنوان ساکنان دایم را دارید.
6. تنوع در سبد سرمایه گذاری خود در ایالات متحده
7. در حال حاضر، هیچ سهمیه ویزا عقب افتاده ای وجود ندارد.
8. نیازی به داشتن حامی نظیر آنچه در مورد ویزاهای اشتغال یا خانواده مطرح بود نیست.
9. هیچ ادعایی برای توانایی فوق العاده ای و یا تحصیلی نیاز نیست.
10. شما می توانید تبدیل شدن به یک شهروند ایالات متحده ۵ سال پس از اخذ گرین کارت مشروط (conditional green card) را در نظر بگیرید.

مرکز تجاری (trade center) مورد انتخاب شما باید:
1. فرصت های سرمایه گذاری را مورد بررسی قرار دهد و پاسخ های دقیق را با عبارات قابل فهم ارایه دهد.

2. به پشتیبانی و راهنمایی سرمایه گذاران واجد شرایط از طریق سرمایه گذاری و فرایند green card مبادرت نماید.

3. با وکلای مهاجرت با تجربه که دارای تخصص در زمینه اخذ ویزاهای EB-5 هستند همکاری نماید.

4. روند مهاجرت برای به حداکثر رساندن شانس اخذ ویزای EB-5 را هماهنگی کند.

5. با دقت و پشتکار مدیریت سرمایه گذاری شما را انجام دهد به طوری که به درآمدزایی و رشد بلند مدت آن بیافزاید.

ویزای EB-5 به سرمایه گذاران مهاجر انعطاف‌پذیرترین راه نیل به اقامت دائمی قانونی در ایالات متحده و در نهایت شهروندی را ارایه می‌کند. واجد شرایط بودن برای اخذ گرین کارت EB-5 سرمایه گذاری (EB-5 investor green card) اساسا به گذاشتن سرمایه مورد نیاز و اثبات منبع قانونی دستیابی به آن سرمایه بستگی دارد. اگر سرمایه گذاری در یک منطقه اشتغال هدفمند (Targeted Employment Area (TEA)، منطقه ای با نرخ بیکاری ۱٫۵ برابر میانگین ملی، یا یک منطقه روستایی انجام گیرد میزان سرمایه گذاری مورد نیاز ۵۰۰،۰۰۰ دلار است. در غیر این صورت مبلغ سرمایه گذاری لازم ۱،۰۰۰،۰۰۰ دلار است. هیچ محدودیتی از نظر سن، تحصیلات، تجربه تجاری، و یا تسلط به زبان (انگلیسی) وجود ندارد. سرمایه گذاران EB-5 می توانند بدون توجه به محل سرمایه گذاری در هر کجا که بخواهد زندگی و کار کنند.
اداره شهروندی و مهاجرت ایالات متحده ((USCIS)U.S. Citizenship and Immigration Services) برنامه ترجیحی پنجم مبتنی بر اشتغال (EB-5 investment visas) را اداره می‌کند. این برنامه ویزا برای اولین بار توسط دولت ایالات متحده در سال ۱۹۹۰، با استناد به بند ۲۰۳ (ب) (۵) قانون مهاجرت و ملیت (INA) ،۸ U.S.C. § ۱۱۵۳(b) (5) برای تشویق پروژه های توسعه اقتصادی و اشتغال زایی، ایجاد شد. قانون سال ۱۹۹۰ از سرمایه گذار درخواست می کرد به ایجاد ۱۰ شغل مستقیم و یا غیرمستقیم اقدام نماید. در ۶ اکتبر۱۹۹۲، دولت ایالات متحده برنامه مرکز منطقه ای (Regional Center Program) را در چارچوب بخش ۶۱۰ قانون عمومی ۳۹۵-۱۰۲ برای ترویج بیشتر مهاجرت و سرمایه گذاری از طریق برنامه EB-5 و مراکز منطقه ای را به اجرا درآورد. در حال حاضر برنامه مرکز منطقه ای (Regional Center Program) تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۵ تمدید شده است.

 


مرکز منطقه ای (Regional Center) چیست؟

مرکز منطقه ای (Regional Center) یک منطقه جغرافیایی تعیین شده توسط USCIS برای احراز شرایط دریافت سرمایه از سرمایه گذاران مهاجر است. مزیت اصلی برنامه مرکز منطقه ای این است که اجازه می دهد سرمایه گذاران بر اشتغال غیرمستقیم (به عنوان مثال، استفاده از یک مدل پیش بینی اقتصادی مصوب) تکیه کنند نه بر اشتغال مستقیم (به عنوان مثال، با استخدام کارمندان تمام وقت).
برای به دست آوردن عنوان مرکز منطقه ای، افراد باید پیشنهادی را به USCIS ارایه دهند که جزئیات برنامه سرمایه‌گذاری رشد اقتصادی، اهداف تجاری، اشتغال‌زایی و تعهد سرمایه را بیان کند. مرکز منطقه ای (Regional Center) ممکن است بر یک سرمایه گذاری تمرکز نماید یا انواع سرمایه گذاری های غیرمربوط را در داخل مرز جغرافیایی خود توسعه دهد. برخی از مراکز منطقه ای با موفقیت مدیریت چندین مراکز منطقه ای مورد تایید دولت فدرال (federally approved Regional Centers) را در سراسر ایالات متحده بر عهده گیرند. سرمایه گذاران EB-5 یک گرین کارت “مشروط” یا موقت (“conditional” or temporary green card) ظرف مدت دو سال از تاریخ اولین ورود خود به ایالات متحده به عنوان مقیم دائم را دریافت می کنند. به عبارت ساده تر، تا زمانی که مرکز منطقه ای به طور آشکار با طرح تجاری خود منطبق باشد و شرط ایجاد شغل مورد نیاز را تامین نماید، سرمایه گذار یک گرین کارت “بی قید و شرط” یا دائم (“unconditional” or permanent green card) دریافت خواهد کرد. تشریفات اخذ گرین کارت دایمی (permanent green card) به طور معمول ۵-۳ سال طول می کشد که این به روند طی تشریفات در USCIS و کیفیت مستندات متقاضی بستگی دارد.
این مهم است که سرمایه گذاری در مرکز منطقه ای EB-5 انجام گیرد. شما باید با کمال راحتی از مراکز منطقه ای در مورد سابقه آنها در ارائه گرین کارت دائمی و برگشت سرمایه به سرمایه گذاران سوال کنید.

 

مراحل اخذ ویزای EB-5

روند سه مرحله ای اخذ ویزا برای گرفتن گرین کارت دائمی ایالات متحده

روند اخذ ویزا EB-5 می تواند پیچیده و گیج کننده و زمان بر باشد. به این دلایل، سرمایه گذارانی که به دنبال ویزای مهاجرتی EB-5 هستند ترجیح می دهند از طریق یک مرکز منطقه ای مورد تایید دولت فدرال عمل کنند. هدف شما این است که موفق ترین نتیجه ممکن را ، هم در گرفتن گرین کارت و هم در تولید میزان معقول سود سرمایه گذاری خود به دست آورید. برای مرور اسناد سرمایه گذاری و تسلیم درخواست ویزای EB-5 به USCIS، لطفا روند زیر را گام به گام دنبال کنید:


مرحله ۱ – ثبت نام و مرور اسناد و مطالب سرمایه گذاری

سرمایه گذاران داخلی و EB-5 بالقوه که مایل هستند مطالب سرمایه گذاری یک مرکز منطقه ای را مرور کنند برای اولین بار باید با تماس با مرکز منطقه ای و اقدام به عنوان یک “سرمایه گذار معتبر” (که در زیر به طور مفصل مورد بحث قرار گرفته است) ثبت نام کند.
وقتی اطلاعات رابط شما دریافت شد، اگر شما یک سرمایه گذار معتبر باشید، طبق برنامه برای دریافت اسناد و ارائه پروژه در مرکز منطقه ای مورد نظر، با شما تماس گرفته خواهد شد. “سرمایه گذار معتبر” (accredited investor) توسط قانون اوراق بهادار ایالات متحده مصوب ۱۹۳۳ و قوانین امنیتی ایالت های مختلف که دسترسی افراد به سرمایه گذاری در یک زمینه خاص، تعریف شده است.
برای احراز شرایط لازم برای سرمایه گذاری، فرد باید ارزش خالص فردی، یا ارزش خالص مشترک با همسر، که بیش از ۱ میلیون دلار است یا درآمدی بیش از ۲۰۰،۰۰۰ دلار در هر یک از دو سال اخیر و یا درآمد مشترک با همسر بیش از ۳۰۰،۰۰۰ دلار برای آن سالها و یک مدت انتظار منطقی از سطح درآمد مشابه برای سال جاری را داشته باشند.


مرحله ۲ – انجام سرمایه گذاری و تسلیم درخواست

اگر شما تصمیم به سرمایه گذاری در یک مرکز منطقه ای گرفته اید گام بعدی این است که برای تکمیل فرم قرارداد اشتراک (آخرین سند در دفترچه) و سرمایه گذاری اقدام نمایید. کل سرمایه باید در هر دستورالعمل در قرارداد اشتراک به حساب شرکت فرستاده شود.
به محض دریافت وجوه، مرکز تجاری نیز قرارداد اشتراک را امضا و آن را به شما باز می گرداند. قرارداد اشتراک امضاشده، مدارک سرمایه گذاری و رسید شما را ارایه می دهد. برای سرمایه گذاران مهاجر، مرکز تجاری (the trade center) اسناد سرمایه گذاری را به شرکت حقوقی ما، یعنی وکیل مهاجرت شما، تحویل می دهد تا نسبت به ثبت درخواست I-526-گام اولیه برای اخذ گرین کارت آمریکا (U.S. green card )- اقدام نماییم.
درخواست I-526 توسط USCIS مورد رسیدگی قرار می گیرد. روند تایید به طور معمول ۸ تا ۱۲ ماه طول می کشد و بسته به فرد متفاوت خواهد بود. پس از تایید، سرمایه گذاران خارجی باید در کنسولگری محلی یا سفارت آمریکا مصاحبه بدهند. متناوباً، سرمایه گذاران مهاجر در ایالات متحده آمریکا ممکن است درخواست I-485 را به منظور تبدیل وضعیت خود به اقامت قانونی تسلیم نمایند.
پس از دریافت ویزای مشروط، به طور معمول متقاضی اصلی و عضو (یا اعضای) واجد شرایط خانواده باید ظرف مدت ۱۸۰ روز وارد ایالات متحده آمریکا شوند. دوره مشروط دو ساله از روزی شروع می شود که متقاضی وارد ایالات متحده آمریکا شود.


مرحله ۳– تسلیم درخواست و دریافت گرین کارت دایمی

آخرین مرحله از روند مهاجرت تسلیم درخواست نامه I-829 برای حذف شرایط و اخذ وضعیت گرین کارت غیرمشروط (unconditional green card status) است. I-829 باید بین ۲۱ و ۲۴ ماه پس از ورود به ایالات متحده تحویل داده شود.پس از تایید، برای سرمایه گذار مهاجر یک گرین کارت دایمی (permanent green card) صادر خواهد شد.

ویزای B1 همه می دانند که ایالات متحده بهترین مکان برای سرمایه گذاری است؛ و ویزای B1بهترین راه برای دیدار موقت به منظور رسیدگی به فعالیتهای اقتصادی و تجارت می باشد. مزیت این نوع ویزا این است که اجازه دست یابی به فعالیتهای اقتصادی و تجاری مختلف فردی در ایالات متحده را به مدیران،ورزشکاران،موسیقی دانان و کارگران می دهد. شاید شما برای ویزای B1در سفارت یا کنسولگری آمریکا اقدام کنید. 

مهاجرت به آمریکا و اخذ اقامت دائم این کشور ، به غیراز روش های مختلف پناهندگی سیاسی،اجتماعی، دینی و …..از طریق خانوادگی نیز امکان پذیر است. دولت آمریکا البته از دو قانون بسیار مهم و قابل توجه در امورمهاجرتی برخوردار است.


۱)دولت آمریکا جزء تنها کشور هایی است که مخالف اخراج اتباع خارجی از این کشور است. بطوریکه حتی در صورتی که فرد به شکل غیر قانونی وارد کشور شده باشد دولت به هیچ عنوان حق اخراج کردن وی را از خاک آمریکا ندارد. بسیاری از افراد که از آمریکا واخذ اقامت به عنوان غایت نهایی خود یاد میکنند ،تصمیم میگیرند به هرشکل ممکن وارد این کشور شوند واز راههایی نظیر آنچه ذکر شد اقدام به اخذ پناهندگی آمریکا ودر نتیجه گرین کارت آمریکا شوند.
این دسته از مهاجرین از ویزا دانشجویی، سرمایه گذاری ،توریستی و… وارد خاک آمریکا شده و پس از آن اقدام به تغییر روند مهاجرتی خود در آمریکا می کنند.
نکته قابل توجه این مطلب است که این دسته از افراد اگر قبل از دریافت اقامت دائم و گرین کارت آمریکا ،از خاک این کشور خارج شوند،حق بازگشت به این کشور را نخواهند داشت.

۲)علاوه بر قانون اول ، دولت آمریکا قانون مهاجرتی بسیار کار آمدی را جهت گرد هم آوردن خانواده ها مصوب کرده است. که بسیاری از هم وطنان ما ،با استفاده از این قانون توانستند نائل به اخذ گرین کارت امریکا شوند.
بر اساس این قانون ،فردی که به عنوان شهروند (Citizen)آمریکا محسوب می شود. می تواند افراد درجه یک فامیل خود را جهت دریافت اقامت دائم (گرین کارت امریکا)به ادامه مهاجرت آمریکا معرفی کند. مدت زمان مورد نیاز جهت اقدام براساس این قانون برای:
الف)همسر وفرزندان زیر ۲۱ سال به محض اخذ شهروندی
ب) برای پدر ومادر حدود ۳ سال
ج)برای خواهر و برادر حدود۸سال
د)برای فرزندان بالای ۲۱ سال حدود ۳ تا ۴ سال است.
بطور مثال اگر یک فرد ایرانی با یک آمریکایی ازدواج کند ،خود فرد گرین کارت را بصورت همزمان دریافت می کند واین شخص هم چنین می تواند اعضای خانواده خود را پس از چند سال (نظیر آنچه گفته شد)به آمریکا بیاورد. 


۳)قانون سوم دولت آمریکا که هر ساله حدود ۱۰۰۰۰ نفر را به صورت اتفاقی و با قرعه کشی از بین درخواست کنندگان موفق به اخذ گرین کارت آمریکا می نماید. طرح لاتاری می باشد. آمریکا هر ساله تعداد زیادی فرصت برای افراد (مخصوصا ساکنین کشور های جهان سوم)به روش گرین کارت از طریق لاتاری ،محیا می سازد.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ایالات متحده امریکا

• برگه تعیین وقت ملاقات Appointment Confirmation
• تاییدیه اپلیکیشن فرم DS-160 Confirmation Page
• اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار و پاسپورت های قبلی
• دو قطعه عکس 5*5 رنگی جدید با زمینه سفید (طبق قانون کلی امریکا می باید خط رویش مو و گوشها در عکس پیدا باشد، اما دراین امر برای زنان مسلمان محجبه استثنا وجود دارد.)
• مدارک شخصی متقاضی شامل اصل و ترجمه شناسنامه، کارت ملی مدارک مالی شامل پرینت شش ماهه حساب و نامه تمکن به لاتین ممهور به مهر امور بین الملل بانک مربوطه Bank Statement
• مدارک شغلی شامل ترجمه گواهی اشتغال به کار، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، روزنامه رسمی شرکت، آگهی تغییرات و تصمیمات، فیش حقوقی و سوابق بیمه، پروانه مطب یا بهره وری، جوازکسب، نامه اتحادیه اصناف و ...
• اصل دعوتنامه یا رزرواسیون هتل
• اصل و ترجمه سند ملکی
• اصل و ترجمه سند ازدواج یا طلاق نامه
• کارت پایان خدمت یا معافیت (مخصوص آقایان)
• گواهی عدم سوء پیشینه
• گواهی اشتغال به تحصیل و ریز نمرات (مخصوص دانشجویان)
توجه داشته باشید که تنها 4 مورد اول جزو مدارک الزامی جهت اخذ ویزای امریکا محسوب می شود و مابقی مدارک تنها به تسهیل و تسریع شدن پروسه ویزا کمک می کنند و اختیاری هستند. درصورتیکه ترجمه مدارک تنها مهر دارالترجمه را دارا باشد ازسوی سفارت قابل پذیرش است اما برای اعتبار بیشتر مدارک، بهتر است به تاییدیه وزارت امور خارجه نیز برسند. متقاضیان انواع مختلف ویزا باید فرمها و مدارک مرتبط با نوع ویزای درخواستی خود را علاوه بر مدراک فوق ارائه دهند؛ به طورمثال متقاضیان دریافت ویزای دانشجویی می باید مدارک تحصیلی، اصل فرم I-20 و برگه تاییدیه پرداخت سویس SEVIS FEE Confirmation Page را نیز همراه داشته باشند.

 

 

روشهای  اقامت آمریکا

 

اقامت از طریق سرمایه گذاری

 سرمایه گذاران می­توانند با حداقل مبلغ 650.000 دلار برای سرمایه گذاری ایالات متحده آمریکا اقدام نمایند مدت زمان اخذ گرین کارت 2 تا 3 ماه کاری می­باشد و اقامت اولیه موقت 5 ساله و اقامت بعدی را میتوان دائم کرد.

مبلغ سرمایه متقاضی در یکی از شرکت­ها یا موسسه های معتبـر آمریکایی با تضمین دولت فدرال گذاشته خواهد شد که تا 5 سال شما قابل برداشت و سودی دریافت نخواهید کرد اما  در این مدت می­توانید به عنوان یک شهروند از سایر مزایا برخوردار شوید شما احتیاجی نیست که در این مدت نگران پول خود باشید چون درصورت ورشکستی شرکتی که شما سرمایه گذاری نموده اید سرمایه شما از طریق خود دولت فدرال پرداخت خواهد شد.

 

اقامت از طریق مدارک معتبر تحصیلی و سوابق

مدارک معتبر تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری به خصوص در رشته های غیـر پزشکی میتوانند  در مدت زمان 2 سال تا 2 سال و نیم صاحب گرین کارت آمریکا شوند. این گرین کارت تا 2 دوره 5 ساله قابل تمدید و بعد از این مدت شما می­توانید اقدام به اخذ اقامت دائم نمائید. که در آن صورت خود شما نیز می­توانید این کار را انجام دهید. مبلغ اخذ شده در این نوع اقامت 50000 دلار می باشد.

 

مشاوره رایگان